Μπότες πάνω από το γόνατο. The season’s must-have

Θέλετε να αναδείξετε τα πόδια σας; Το καλύτερο αξεσουάρ του χειμώνα θα είναι οι Over the knees boots ή αλλιώς μπότες που ξεπερνούν το γόνατο. Η νέα τάση στις μπότες θα είναι η τέλεια δικαιολογία για νέες αγορές και στυλάτα κομμάτια που μπορούν να αναδείξουν το total looks μας με minimal επιλογές.

Βγαλμένα απα τα 90′s και την αγαπημένη Julia Roberts στη ‘’Pretty Woman ‘’, που πρίν καλά καλά δούμε το πρόσωπο της, είδαμε τις εντυπωσιακές over the knees boots αλλά και από γνωστές fashion bloggers και celebrities σε fashion weeks, παίρνουμε ιδέες για να αναδείξουμε τα καλύτερα σημεία τους σώματος μας και να δώσουμε βάση στις νέες μπότες μας.

Ο καλύτερος τρόπος για να φορεθούν είναι με τα LBD , τα μάυρα mini φορέματα που όλες έχουμε στις ντουλάπες μας, με high wasted shorts για retro looks αλλά και με loose φορέματα που φτάνουν μέχρι τη γόνατο και καλύπτουν ένα μέρος της μπότας για τις fashion insiders.

Οι over-the-knees boots, είναι μπότες που μπορούν να οδηγήσουν σε στυλιστικά σφάλματα, για αυτό το καλύτερο κομμάτι που μπορεί να διαλέξετε είναι σε μαύρες ή γήινες αποχρώσεις, χωρίς πολλά σχέδια ώστε να αποδώσει ένα minimal αποτέλεσμα ώστε να μπορεί να υποστηριχθεί με όλα τα total looks σας.

Προτάσεις για μπότες πάνω από το γόνατο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *