Φέτος θα είναι η χρονιά του μπλέ!

mple-papoutsiaΦέτος το Φθινόπωρο και το Χειμώνα ένα είναι είναι σίγουρο όσο αφορά τις προτιμήσεις μας στα παπούτσια: Είναι η χρονιά του μπλέ! Και αυτό ήταν απλά αναμενόμενο. Πετύχαμε άλλωστε σε πολλές επιδείξεις και fashion weeks που έγιναν σε Λονδίνο, Μιλάνο και το Παρίσι όλες τις αποχρώσεις του σκούρου μπλέ –και για να έκαναν αυτή την επιλογή σχεδιαστές όπως Dries Van Noten, Chloé και Céline σίγουρα η δεν έγινε τίποτα τυχαία.

Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο παρά να ξεχάσουμε το βαρύ μαύρο για το χειμώνα και να βρούμε στην αγορά τα πιο αξιοσημείωτα μπλέ κομμάτια. Και όσο για αυτό δεν χρειάζεται καμία ανησυχία καθώς η εύρεση κομματιών στις αποχρώσεις του μπλέ δεν θα είναι καθόλου δύσκολη αφού τα εμπορικά καταστήματα έχουν αποφασίσει να επικεντρωθούν στη παλέτα χρωμάτων του μπλέ σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ συνδυάζοντας τα με αποχρώσεις του γκρί και ξεπλυμένου μπλέ σε τζίν.

Ποια είναι όμως τα κυριότερα κομμάτια που πρέπει να εστιάσουμε; Πρώτα από όλα δεν θα πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σας ένα ζευγάρι μπλέ (λουστρίν) Booties που πηγαίνει με όλα και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη όλο το χειμώνα. Βολικά; Ναι. Fashion; Εννοείται πως ναι. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα ζευγάρι παπούτσια που θα είναι απόλυτα in και θα μας βολέψει για τις καθημερινές μας εξόδους. Επιλέξτε και επενδύστε επίσης σε ένα μπλέ παρκά που θα αντικαταστήσει τις καπαρντίνες και θα φέρει στο προσκήνιο τη fashion πλευρά σας.

Τέλος ας μη ξεχνάμε ότι αφού το μπλέ είναι το νέο μαύρο ένα head-to-toe blue outfit όχι μόνο δεν θα ήταν κακή ιδέα αλλά φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή για φέτος το χειμώνα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *